Vopsea ignifuga / rezistenta la foc

Vopselele ignifuge ofera o rezistanta la foc prin impregnare sau acoperire, astfel intarziind arderea materialelor combustibile (lemn, textil). Indiferent daca doriti sa respectati legislatia in vigoare necesara pentru constructia si operarea unei cladiri sau a unui spatiu (incluzand folosirea unei vopsea ignifuge) sau doar doriti sa va asigurati ca hotelul, restaurantul, casa sau depozitul dumneavoastra are un strat protector in caz de incendiu, este important sa solicitati un audit de securitate pentru incendii. Vopseaua ignifuga este un produs profesional, ce contine in compozitia sa rasini sintetice, aditivi speciali pentru protejarea structurilor. Aceasta asigura o protectie pasiva la foc prin crearea unui strat de carbune sau degaja un gaz ce reduce raspandirea flacarilor pe suprafetele tratate functionand prin inlaturarea oxigenului de pe suprafete sau o combinatie intre cele doua, ingnifugand suprafata respectiva pentru o anumita perioada. In functie de grosimea stratului cat si de numarul de straturi, vopseaua ignifuga poate intarzia focul cu pana la 180 minute.

Beneficii vopsele ignifuge – rezistenta la foc pana la 180 minute:

Culoare estetic placuta
Aderenta inalta
Durabilitate mare
Caracter necombustibil
Inerta la temperaturi normale
Asigura protectie impotriva focului
Focul reprezinta un pericol real si actual pentru cladirile rezidentiale si comerciale de pretutindeni. De aceea trebuie sa luați in considerare diferite masuri de siguranta pentru a va proteja proprietatea de amenințarea cu incendiu. Desi niciun material de constructie practic nu este cu adevarat ignifug, exista o sansa mai buna de a rezista la explozii catastrofale prin utilizarea materialului potrivit. Utilizarea vopselei ignifuge constituie un sistem pasiv de protectie impotriva incendiilor. Timpul si banii cheltuiti in prevenire, merita fara indoiala, avand in vedere efectele devastatoare pe care le poate avea un incendiu asupra unei proprietati.

e constructie practic nu este cu adevarat ignifug, exista o sansa mai buna de a rezista la explozii catastrofale prin utilizarea materialului potrivit. Utilizarea vopselei ignifuge constituie un sistem pasiv de protectie impotriva incendiilor. Timpul si banii cheltuiti in prevenire, merita fara indoiala, avand in vedere efectele devastatoare pe care le poate avea un incendiu asupra unei proprietati.