Produsul PARAFOC F se poate folosi cu succes pentru protectia la foc a planseelor din beton armat si a armaturilor inglobate in cadre de beton.

Este un produs rezistent la foc pe baza de lina mineral adaos de ciment, bentonita si alti aditivi in diferite proportii, incorporati la fabricatie. Se aplica cu ajutorul unei masini pneumatice speciale, torcretandu-se direct pe suportul ce trebuie protejat. Rapiditatea de aplicare, usurinta de curatare a zonelor adiacente zonelor unde se aplica, cit si greutatea sa foarte mica, fac ca acest produs sa fie foarte ECONOMIC.

Rezistenta la foc a elementelor din beton protejate cu mortar PARAFOC F poate fi indelungata fara a se atinge temperatura critica de 550 grade celsius. Altfel spus proprietatile de conductibilitate termica scazuta a mortarului PARAFOC F il ajuta sa fie un foarte bun material de protectie pasiva.

Grosimea stratului de PARAFOC F necesar difera functie de grosimea elementului ce trebuie protejat, calitatea betonului si grosimea stratului de acoperire.

Pentru o calculatie concreta a proiectului Dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati si ne transmiteti toate informatiile necesare.